preskoči na sadržaj

Osnovna škola Velika Pisanica

 > Naslovnica
Vijesti

Švedski učitelji posjetili našu školu

Autor: Ivana Haić, 24. 10. 2019.

Osnovnu školu  Velika Pisanica   posjetili su u četvrtak, 17. listopada 2019. godine učitelji iz Švedske i ravnateljica II. osnovne škole Bjelovar u sklopu suradnje i sudjelovanja na tzv. job shadowingu, pod švedsko/engleskim nazivom  "Att öka elevers studiemotivation och studieresultat i en europeisk kontext - Improving the motivation to studying and improving the students’ results in an European context". Navedni projekt   namijenjen je učenju o inovativnim pristupima nastavi i motiviranju učenika radi postizanja boljih obrazovnih ishoda u europskom kontekstu.

Tako su gosti naše škole posjetili tri sata nastave: nastavu kemije u 7.a  koju je održala učiteljica Josipa Ivanović, nastavu likovne kulture u 5.a koju je održala učiteljica Andrea Gašparec Dražić i nastavu engleskoga jezika u 6.a koju je održala učiteljica Silvia Hlušička. Osim nastave, zajedno s predstavnikom općine Velika Pisanica, M. Šimićem, posjetili smo i prostor Međugeneracijskog centra u kojem se odvija razredna nastava za tri razreda razredne nastave. Zahvaljujemo se Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koja je financijski podržala projekt suradnje učitelja te II. osnovnoj školi Bjelovar koja je uključila našu školu u provedbu aktivnosti.

Članak napisala: Ivana Haić

 
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Velika Pisanica / Hrvatskih mučenika 3, HR-43270 Velika Pisanica / os-velika-pisanica.skole.hr / ured@os-velika-pisanica.skole.hr
preskoči na navigaciju