preskoči na sadržaj

Osnovna škola Velika Pisanica

 > Naslovnica
Vijesti

Odluke o odabiru udžbenika OŠ Velika Pisanica

Autor: Ivana Haić, 10. 7. 2019.

Sukladno ''Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu'' OŠ Velika Pisanica sukladno članku 10. objavljuje Odluku (objedinjenu listu odabranih udžbenika ) na svojoj web stranici. Napominjemo da će nove udžbenike za 1. razrede, 5.razrede financirati MZO te će učenici udžbenike dobiti u školi prvi tjedan nastave. Također će MZO financirati i udžbenike za 2. razrede, 3. razrede, 4. razrede, 6. razrede, 7. razrede i 8. razrede, a udžbenike će učenici dobiti prvi tjedan nastave u školi. U tijeku je nabava udžbenika za sve razrede, a udžbenike nabavlja škola. Obavijest o nabavi dodatnih materijala (radne bilježnice, mape, kutije za tehničku kulturu) bit će na školskim web stranicama čim se formiraju cijene dodatnih materijala. O popisu  dodatnih materijala bit ćete informirani na našoj web stranici te o tome tko će ih financirati dok se naprave izračuni dodatnih materijala.

Važno je napomenutu da su se mijenjali samo udžbenici za 1. razrede, 5. razrede i STEM područja u 7. razredima, a ostali razredi radit će po popisima udžbenika iz 2013. godine.

Popis udžbenika nalazi se u ovom članku na linku ''više''.

Članak napisala: Ivana Haić

 
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Velika Pisanica / Hrvatskih mučenika 3, HR-43270 Velika Pisanica / os-velika-pisanica.skole.hr / ured@os-velika-pisanica.skole.hr
preskoči na navigaciju