preskoči na sadržaj

Osnovna škola Velika Pisanica

 > Naslovnica
Vijesti

Najava za Dan škole, 31. svibnja 2019. godine

Autor: Ivana Haić, 23. 5. 2019.

petak, 31. svibnja 2019. godine obilježit ćemo 60. obljetnicu rada OŠ Velika Pisanica. Svi učenici matične i područnih škola dolaze jutarnjim autobusima u matičnu školu. Kulturni program započinje u Društvenom domu u 8.00 sati i traje do 9.15 sati. Nakon toga će svi učenici u holu škole dobiti besplatni gablec. U 9.30 sati započinju sportske igre učenika i učitelja na školskim igralištima po sljedećim kategorijama:

 

  • Nogomet za učenike 5. i 6. - ih razreda predmetne nastave (dječaci)
  • Odbojka za učenike 7. i  8. - ih razreda (gosti su učenici iz OŠ Ivan vitez Trnski Nova Rača)
  • Kros za učenike razredne nastave
  • Graničar za učenike 3. i 4. razreda
  • Sportske igre spretnosti za učenike 1. i 2. razreda

Autobusi dolaze u 12.30 sati. Molimo sve učenike da se kulturno ponašaju te omoguće da se Dan škole dostojno obilježi. Također povodom Dana škole bit će postavljena izložba učeničkih radova učenika 7.-ih razreda koji su nastali na radionici Mala škola dizajna. Izložba će biti postavljena u školskoj knjižnici.

Projekt 60. godina rada OŠ Velika Pisanica financiralo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Općina Velika Pisanica. U sklopu navedenoga, podijeliti ćemo sukulentne i  cvjetne biljke u teglicama (teglice će biti u Društvenom domu pa će se podijeliti nakon programa) te ćemo otvoriti suhi vrt u školi i zajednički se družiti. Pozivamo sve zainteresirane mještane na kulturnu i sportsku manifestaciju povodom 60. obljetnice rada naše škole.

Članak napisala: Ivana Haić

 
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Velika Pisanica / Hrvatskih mučenika 3, HR-43270 Velika Pisanica / os-velika-pisanica.skole.hr / ured@os-velika-pisanica.skole.hr
preskoči na navigaciju